Getuigenissen:

De herkenning…..…

Ik ben Lina. Een meisje van 15 jaar. Ik ben getroffen door de ziekte van Lyme op een zeer jonge, maar onbekende leeftijd. Vroeger was ik heel actief en altijd buiten; ik ging naar het bos, de duinen, het strand, noem maar op. D e veroorzaker van de ziekte van Lyme wordt overgebracht door de beet van een teek. Teken zijn kleine spinachtige beestjes, die zich voeden met bloed van zoogdieren. Het ligt dus voor de hand dat ik ongemerkt gebeten ben door een teek. En zo langzamerhand kwamen de eerste symptomen…

Op mijn 5 e jaar kreeg ik 2x antibiotica toegediend voor een steenpuist op mijn buik wat nalatige gevolgen heeft gehad. De steenpuist verdween door de antibiotica, maar na een paar jaar kreeg ik moeite met mijn ontlasting. De ontlasting was kei en keihard. Hopeloos ging ik naar het ziekenhuis. Er werden foto’s gemaakt van mijn spijsverteringskanaal.Toen kreeg ik vezels toegediend, maar hierdoor kreeg ik ernstige diaree. Het ging van slecht tot erger.

Langzamerhand werd ik geestelijk en fysiek steeds zwakker. Ik begon te hallucineren, was angstig, snel boos en geprikkeld. Ik was oververmoeid, gevoelig voor de dagelijkse voeding, sterke geuren, altijd spierpijn, fysieke wonden heelden heel langzaam en alsof het niet genoeg was leidde ik aan slapeloosheid. Kortom, ik was supergevoelig voor alles om mij heen. Ook was ik zeer onzeker en wantrouwde iedereen. Op het moment dat ik het niet meer hield van ellende, was mijn moeder in de buurt. Ik had haar meer dan ooit nodig. Zij bleef bij mij, totdat ik in slaap viel, steunde mij en was altijd in de buurt. Dit heeft mij ontzettend veel geholpen.

Doordat ik vanaf kinds af aan zo gevoelig was en mij lichamelijk en geestelijk niet goed voelde, kregen mijn benen en armen uitslag. Op mijn droge huid verschenen hardnekkige pukkeltjes met een zwarte punt erop. Zeven jaar lang probeerde verscheidene dokters mij te helpen om deze symptomen te ontrafelen, maar niks leek te helpen. Ik heb consulten ontvangen van homeopaten en zelfs Ayurvedische hulp geprobeerd. Uiteindelijk werden die symptomen door een alternatieve geneeswijzer bestempeld als Candida Albicans. Er werd nieuwe hoop ingeblazen, omdat eindelijk een concrete naam gegeven kon worden aan datgene waar ik onder leed. Het werd tastbaarder voor mij en mijn omgeving. Maar tevergeefs had het speciale dieet en pillen geen effect op mij. Wel een beetje, maar het viel steeds terug….Wanhopig werd deze zoektocht voortgezet, want ik wilde beslist beter worden. Uiteindelijk kwam ik bij deze alternatieve geneeskundige en het probleem werd herkend. De ziekte van Lyme.

Via een dieet van geen suikers eten en daar bijbehorende pillen om mijn immuunsysteem te verhogen en mij te versterken om genoeg kracht te krijgen om de andere organen aan te pakken. Ik kreeg andere pillen en wist dat ik veel discipline nodig had, want je moet ze wel inslikken en niet vergeten. Hoe dan ook het was een geworstel en veel oude symptomen kwamen weer terug van vroeger, zodat het van binnenuit naar buiten kon. Gelukkig verbeterde ik heel erg snel…

Het was wel een grote schok. Via magnetische trillingen werd vastgesteld dat het diep in mijn DNA genesteld zat en mijn zenuwstelsel sterk aan het verzwakken was. Toen realiseerde ik me dat ik de laatste tijd ook steeds ergere spierpijn had. Het voelde heel erg teer aan en elke keer wanneer ik ging liggen of zitten voelde ik mijn spieren in mijn lijf pijn doen. Niet echt een pretje. Na 2 maanden was ik aanzienlijk hersteld. Ik voel mij niet meer zo moe. Daarentegen, ben ik zeer actief. Mijn slapeloze nachten zijn vervangen door diepe rust en af en toe zeer actieve dromen.
Al mijn bovengenoemde klachten zijn verdwenen.
Ik ben nu echt een levensgenieter.Ik heb veel vrienden en zelfs verkering…


 

Naam: Lie Tsai ( eigen verhaal )
Plaats: Den Haag
Datum: 7 juli 2005
Leeftijd: 46 jaar
Behandelperiode: 3 maanden
Probleem: grijs haar

De laatste 5 jaren van hard werken en studeren hebben ervoor gezorgd dat ik regelmatig periodes van stress heb ervaren. Langzamerhand kreeg ik steeds meer grijze haren. Drie maanden geleden ben ik begonnen met een darmkuur en heb verschillende natuurlijke medicatie ingenomen, waardoor mijn grijze haren wonderbaarlijk zijn verminderd.


 

Naam: Janie
Plaats: Utrecht
Datum: 12 juli 2005
Leeftijd: 58 jaar
Behandelperiode: 2 maanden
Probleem: houding en ademhaling belemmert door verstopte neus

Ik heb al jaren last van mijn nek. Mijn nek gaat altijd vast zitten. Het gevolg is dat ik last krijg van mijn schouder en deze ging scheef staan. Daarnaast heb ik last van het vasthouden van vocht in mijn voeten. Hierdoor wordt ik heel erg moe. Alsof het niet erger kan, heb ik al mijn hele leven last van een verstopte neus. Ik ben geopereerd aan een scheefschotje, maar het baatte niet.

Na een behandeling van 10 minuten voetreflexologie verdween het vocht uit mijn voeten. Na een tweede behandeling voetreflexologie kon ik mijn nek soepel bewegen en door een correctie van mijn rug, kan ik weer rechtop staan. Mijn neus is weer open en ik krijg mijn energie terug.


 

Naam: Ben
Plaats: Veenendaal
Datum: 30 juni 2005
Leeftijd: 40 jaar
Behandelperiode: 2.5 maand
Probleem: zware depressiviteit

Op 17 januari 2005 ben ik door de crisisdienst opgenomen op de gesloten afdeling van een psychiatrisch ziekenhuis in verband met ernstige depressiviteit. Na 2 weken heb ik 8 weken op de open afdeling van dit ziekenhuis gezeten. Hierna heb ik 2 weken thuis gezeten en vervolgens kwam ik bij Lie terecht.

Na de eerste behandeling voetreflexologie kreeg ik wonderbaarlijk weer een gevoel van zelfvertrouwen over mij heen. Door deze verandering heb ik mijn relatie –therapie afgezegd. Bovendien kon ik weer lachen. Door alle spanningen zat mijn nek vast, maar na de behandeling kon ik weer mijn nek gemakkelijk draaien. Na een paar behandelingen voetreflexologie en een recept gebaseerd op kruiden en vitaminen is mijn anti depressiva met de helft verminderd en gebruik ik geen slaaptabletten meer. ( 2 stuks per dag )
Sinds een jaar heb ik last van een verstopte darm. Na 2 behandelingen was dit opgelost en ik kon ik weer heerlijk toiletteren.

Ik zal nog een aantal behandelingen nodig hebben, maar ik zie de toekomst weer zonnig en vol zelfvertrouwen tegemoet.


 

Naam: Suze
Plaats: Veenendaal
Datum: 30 juni 2005
Leeftijd: 50 jaar
Behandelperiode: 2.5 maand
Probleem: botontkalking en schildklierwerking slecht

Ik ben een vrouw van 50 jaar, maar soms voelde ik mij een vrouw van 80 jaar. Ik heb al 21 jaar lang problemen met mijn schildklier en slik hiervoor een hoge dosis Thyrax. Vorig jaar kreeg ik te horen dat ik een scheurtje in mijn middenrif had. Ik had last van mijn maag en moest 40 mg Pantanol slikken. In juli kreeg ik te horen dat ik artrose heb in mijn linkerknie, rechtervoet , linkerelleboog en beide handen. Ik kreeg een breeze voor mijn rechterduim en de medicatie bestond uit celebrex tegen de pijn. Het gevolg hiervan was dat ik weer vocht vasthield en ontstekingen kreeg in mijn botten. Hiervoor moest ik ontstekingsremmers innemen. Al drie jaar lang slik ik verschillende soorten medicatie, maar niks hielp.

Via de zus van mijn vriend kwam ik bij Lie terecht. Ik kom nu al 2.5 maand bij Lie en ik boek vooruitgang met mijn gezondheid. Na de 1e voetreflexologie massage kon ik weer normaal de trap oplopen en ’s avonds een wandeling maken. Met de voorgeschreven samenstelling van kruiden gaat het een stuk beter met mij. Ik hou geen vocht meer vast en ben ook afgevallen. Bovendien slaap ik de hele nacht door. Lie bedankt.


 

Naam: Patricia
Plaats: Utrecht
Datum: 30 juni 2005
Leeftijd: 46 jaar
Behandelperiode: 2.5 maand
Probleem: hartpatiënt en cholesterolgehalte te hoog/ erfelijke hartpijn

Voordat ik met voetreflexologie begon, had ik de volgende problemen:

? Koude handen en voeten
? Last van mijn nek door een ongeluk
? Geen regelmatige stoelgang
? Cholesterol en vet bloed
? Last van mijn darmen
? Snel moe en nergens zin in

Voor mijn nek ging ik altijd naar een chiropraktor. In totaal heb ik meer dan 4 jaar bij zijn praktijk gelopen. Voor mijn cholesterol en vet bloed ging ik naar een Natuurgeneeskundige en orthomoleculair therapeut. In totaal heb ik meer dan 1 jaar bij diens praktijk gelopen.

Ik probeerde de voetreflexologie van 10 minuten lang van Lie en had direct profijt hiervan. Ik had minder last van mijn nek en voelde mij beter in mijn vel zitten. Na een aantal keer voetreflexologie en een sessie achter het bio resonantie apparaat heb ik zichtbare resultaten behaald. Ik kan fysiek meer dan voor de behandelingen, heb meer energie en mijn stoelgang is een stuk beter. Kortom, ik voel mij lekkerder in mijn vel zitten. Mijn introverte gedrag heeft zich geconverteerd tot een meer extraverte houding. De chiropraktor en de natuurgeneeskundig en orthomoleculair therapeut heb ik afgebeld.


 

Naam: Jacqueline
Plaats: Noord -Brabant
Datum: 15 juni 2005
Leeftijd: 38 jaar
Behandelperiode: 2 maanden
Probleem: groei van voeten, knieën en neus

Voordat ik bij Lie kwam, had ik last van het volgende:

? Hoog suikergehalte
? Groeiende voeten in 2 maanden, 2 maten groter
? Slaapproblemen
? Hartkloppingen
? Dorstig

Na onderzoek bleek dat mijn milt niet werkte. Daardoor kon ik niet slapen. Mijn bloed klonterde samen en hierdoor was ik altijd dorstig. Mijn lever en darmen functioneerden niet goed. Op het moment ga ik om de twee weken naar Lie. Ik krijg medicijnen op natuurlijke basis voorgeschreven en onderga de voetreflexologie massage. Mijn voeten groeien niet meer en mijn suiker daalt. Bovendien slaap ik ’s nachts weer, doordat mijn milt weer werkt. Ben ook niet meer zo dorstig. Langzamerhand krijg ik wat meer energie.

Tot zover een klein stukje over de opzienbarende resultaten die ikzelf heb ondergaan dankzij de behandelingen van Lie.


 

Naam: Henk
Plaats: Utrecht
Datum: 30 juni 2005
Leeftijd: 81 jaar & 87 jaar
Behandelperiode: 1 maand
Probleem: prostaat

Twintig jaar geleden ben ik geopereerd aan mijn prostaat en kan nog steeds niet goed plassen.
Ik moest vaak naar het toilet. Tot 5 keer aan toe moest ik ’s nachts mijn bed uit om naar het toilet te gaan. Na een paar behandelingen voetreflexologie kan ik alweer beter plassen en hoef maar tot 2 keer aan toe mijn bed uit.

Mijn vrouw is 87 jaar en heeft last van haar knie bij het opstaan vanuit de zitstand. Naast de pijntjes met betrekking tot haar knie heeft ze 8 jaar lang continue last gehad van diarree.
Na 2 keer een voetreflexologie massage te hebben ondergaan, is zij beter te voet.
De diarree is helemaal gestopt. Mede door de voetreflexologie.


 

Naam: Ineke
Plaats: Den Haag
Datum: 1 juli 2005
Leeftijd: 47 jaar
Behandelperiode: 1 jaar
Probleem: overgang, verstopte darmen en acne

Sinds mijn 12e jaar heb ik last van acne en een slechte darmwerking. (stoelgang)
Na allerlei dingen geprobeerd te hebben van smeerseltjes tot doktoren, is er nu een goede remedie gevonden om mij van mijn probleem af te helpen.

Op mijn 47ste jaar kwam ik in contact met voetreflexologie. Na enige behandelingen en het gebruik van medicijnen was er al spoedig verbetering in mijn lichamelijke problemen te herkennen.

Het is nu goed een jaar later na de 1e behandeling en mijn acne is zo goed als verdwenen. De darmwerking is nu optimaal. Iedere dag bezoek ik het toilet zonder problemen of door gebruik van hulpmiddelen. Mede dankzij de goede darmwerking is mijn acne verbeterd. Voordat de behandelingen bij Lie begonnen, bewoog ik heel stroef. Het leek alsof mijn lichaam gemechaniseerd was. Mijn heupen zaten duidelijk vast. Hier was geen soepele beweging in te krijgen. Na de behandelingen merk ik een duidelijke vooruitgang in mijn manier van bewegen.
Ik loop een stuk soepeler dan voorheen. Mijn algehele lichamelijke conditie is vooruitgegaan. Ik ben veel minder moe en gestresst. Daarnaast sta ik opgewekter in het leven en voel mij gelijkwaardig ten opzichte van de ander. Dit is voor mij een positieve verandering aangezien ik voorheen eerder als een introvert persoon gezien werd en nu meer op de voorgrond treed.

Ik ben met de overgang bezig en 3 maanden gestopt met menstruatie, na de toegepaste kruiden menstrueer ik weer.

Deze vooruitgang is te danken aan een tweewekelijkse behandeling voetreflexologie bij Lie. Voor een ieder met bovenstaande problemen is deze behandeling ten zeerste aan te raden.


 

Naam: Carmen
Plaats: Utrecht
Datum: 5 juli 2005
Leeftijd: 42 jaar
Behandelperiode: 2.5 maand
Probleem: gewicht en longen

Ik ben een astma en hooikoorts patiënte, heb al 23 jaar last van mijn knie bij het lopen, 10 jaar lang loop ik al bij de fysiotherapeut en de laatste 2 jaar liep ik heel slecht door de eerder genoemde knie. Naast deze kwaaltjes woog ik 13 jaar lang 75 kilo. Ik wilde afvallen, maar elke keer mislukte dit. Na 2.5 maand bij Lie weeg ik 67 kilo. Dit is bewerkstelligd door een mix van kruiden, vitaminen en voetreflexologie.

Door de combinatie van astma en hooikoorts heb ik last van mijn longen en luchtwegen. Ik heb vaak last van benauwdheid, pijn op mijn borst en vermoeidheid. Hier heb ik twee puffen (puffen zijn inhaleringsapparaten.) voor gekregen en ontstekingremmende middelen waaronder Pretnison. Elk jaar werd het steeds erger. Dit jaar ben ik helemaal opgebrand en met moeite kom ik mijn bed uit. Bij de eerste behandeling van Lie voelde ik mij al beter. Ik kon beter ademhalen. Na een aantal behandelingen heb ik meer energie dan ooit en geen last van benauwdheid. Bovendien is de hooikoorts verdwenen. Ik voel mij als herboren.


 

Naam: Feamiko
Plaats: Alkmaar
Datum: 7 juli 2005
Leeftijd: 20 jaar
Behandelperiode: 3 maanden
Probleem: eierstokken cystes

Twee jaar geleden werd geconstateerd dat ik cystes had aan mijn eierstokken. Ik was destijds 18 jaar. Er werd mij verteld dat ik aan beide kanten grote cystes had en dat ze allebei de eierstokken verwijderd moesten worden. Ik wist mij geen raad en heb de hulp van een gynaecoloog ingeschakeld. Zij was zogenaamd gespecialiseerd in het nauwkeurig verwijderen van cystes. Voor de operatie werd mij verteld dat ik beide eierstokken zou behouden. Eenmaal uit de narcose bleek dat ze 1 eierstok hadden verwijderd. Aan de andere kant zaten 3 cystes waardoor ik daar ook weefsel kwijt ben geraakt. Ik was ten einde raad! Was pas 18! Op dat moment verloor ik mijn vertrouwen in de reguliere zorg. Mijn moeder is op onderzoek uit gegaan,nadat bleek dat ik nog een cyste had zitten. Zij ging zoeken naar een andere manier van genezen. Mijn moeder kwam bij Lie Tsai terecht. Vanaf de eerste behandeling kreeg ik mijn vertrouwen weer terug. Ik werd behandeld en kreeg medicijnen. Er bleken meerdere factoren mee te spelen in mijn gezondheid. Zaken die de behandelende arts in het ziekenhuis nooit als iets ernstigs beschouwd hadden. Natuurlijk is deze manier van behandelen een stuk duurder, maar gezondheid kent in mijn visie geen prijs. Ben nu een aantal keren behandeld door Lie en de laatste keer in het ziekenhuis bleek dat mijn cyste helder was en niet gegroeid. Ik ben ervan overtuigd dat dit komt door de behandelingen van Lie. Ik moet om augustus weer gecontroleerd worden. Ben heel benieuwd! De toekomst kan zeer mistroostigs lijken, maar vroeg of laat komt er iets positiefs op het pad. Ik ben nu 20 jaar en voel mij goed. Ik wel wat de toekomst mij te brengen heeft! Ik maak mij geen zorgen!


 

Ik zie mensen dikker worden als bepaalde organen stoornissen, van daaruit verbeter ik de organen doormiddel van vitamine en kruiden.

En daardoor krijg je dit resultaat

15 Mei 2005 (maat 46) - 15 Juni 2005 (maat 44)