Bioresonantie therapie

De Bioresonantie therapie is een energetische behandeling. Zij werkt therapeutisch met electro-magnetische trillingen. In het menselijk lichaam produceert elk weefsel deze trillingen met een bepaalde frequentie. Uit de Biofysika weten wij vandaag, dat de chemische afvoer van het lichaam door een electro -magnetische krachtenveld geleid wordt, die haar omhult en doordringt. Onderzoeken hebben aangetoond dat het trillingspatroon voor elk individu uniek is.

Wat kan met succes behandeld worden?

Uitstekend presteert BRT in allergie en intolerantie behandelingen Zoals allergie tegen pollen (hooikoorts) en allergie/ intolerantie tegen voedingsstoffen. De meest voorkomende vormen zijn: eczeem, bronchiaal astma, gedragsproblemen bij kinderen e.a. chronische aandoeningen. Geestelijke storingen en genetische schade (kwaadaardige en goedaardige gezwellen) zijn helaas niet te verhelpen met BRT.

Bijwerkingen

De behandeling zelf is geheel pijnloos. Het is hierom goed te gebruiken bij zuigelingen en kinderen. Het optreden van reacties zoals moeheid, licht gevoel in het hoofd, zweten, lichte tintelingen in een lichaamsgebied gedurende of na de behandeling kan voorkomen. Bij Zwangere vrouwen wordt BRT niet toegepast uit veiligheidsoverwegingen.